Голова Тернопільської облради доставив медикаменти у Головний військовий клінічний госпіталь

Опубліковано:
15 Березня, 2022
У Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України в місті Києві медики цілодобово надають допомогу постраждалим українцям.

 
До фармацевтичного центру госпіталю голова Тернопільської обласної ради привіз вантажний бус найнеобхідніших медикаментів.
 
– Ангели в білих халатах сьогодні теж роблять неоціненний вклад у спільну Перемогу України! Наші українські лікарі допомагають пораненим військовим і мирним жителям, які постраждали під час нещадних обстрілів орками житлових будинків. Дякуємо медикам, які також зараз на передовій боротьби з агресором! Ми цінуємо кожного з Вас! Пишаємося Вами! – зазначив Михайло Головко.
 
Також голова облради поспілкувався з працівниками центру.
 
– Приємно було чути, як вони радіють кожній посилці, вміст якої допомагає рятувати людей. А ще приємніше — особисто сказати кожному слова найщирішої вдячності! Швидкого одужання пораненим! Сил всім українським медикам! Нехай Господь Вас благословить! – наголосив Михайло Головко.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відвідав, #головко, #госпіталь, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: