Благодійний фонд “Твори добро” опікується сім’ями зі сходу та півдня України, де ведуться запеклі бої

Опубліковано:
14 Березня, 2022

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» уже понад тиждень опікується людьми, які залишились без даху над головою внаслідок страшної війни в Україні.

 

Волонтерський центр, що працює на вулиці Лепкого у Тернополі, поселяє і опікується сім’ями зі сходу та півдня України, де ведуться запеклі бої. Діти, жінки, люди похилого віку з Київщини, Сум, Харківщини, Херсону, Бучі, Миколаєва та інших гарячих регіонів, де бомблять мирні поселення, мають тут можливість безкоштовного проживання у комфортних побутових умовах.

 

Представники благодійного фонду та місцеві волонтери приносять одяг, дитяче харчування, іграшки та все необхідне для того, аби допомогти людям, які опинилися без даху над головою, пережити цей жахливий час. У волонтерському центрі періодично звільняються місця для внутрішньо переселених осіб зі Сходу.

 

null

Фото з мережі Інтернет

Координатор благодійного фонду «Твори добро» Ольга Процик: 097 372 0332

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #втекли від війни, #гуда, #допомога сім'ям, #твори добро, #Україна, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: