Полонений росіянин про ставлення армії РФ до своїх солдатів

14.03.2022 08:11   Джерело: 0352.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Триває масштабна воєнна агресія РФ проти України: наші воїни гідно дають відсіч, противник зазнає колосальних втрат, а також більше вже не здатен приховувати звірячі способи ведення війни не лише щодо українців, але й навіть до власних солдатів.

Пресслужба СБУ оприлюднила відеозапис допиту полоненого російського солдата, який відверто заявив про те, що керівництво РФ відновило практику "розстрільних загонів".

"Путін не вірить у власну армію і вдається до сталінських репресій.

Утім це не рятує його від бунтів, які вже почали виникати серед російських військових. Про це черговий полонений окупант розповідає на допиті в СБУ. Мовляв, армійське керівництво відновило практику “розстрільних загонів” – ешелонів, які йдуть за основними силами РФ і вбивають тих, хто хоче втекти.

За його словами, в ході просування вглиб України армія окупантів починає усвідомлювати, що у них далеко не миротворча місія.

"Але нам дали зрозуміти, що назад ми не повернемося, бо за нами їдуть ешелони, що вбивають дезертирів, які намагаються повернутися додому", - зізнається полонений.

Тепер, ставши співучасником злочинів, окупант шкодує, що у них не вистачило духу вчинити, як морські піхотинці РФ: "...під Одесою 600 морпіхів збунтувалися і не вийшли з судна, бо зрозуміли, що відбувається".

Армія окупантів деморалізована і пригнічена.Тож перемога України – не за горами!",- ідеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 0352.ua  

Коментарі