Окупанти здійснили обстріли у західних областях України

Опубліковано:
13 Березня, 2022

Російські окупанти здійснюють авіаудари у західних областях України, щоб деморалізувати людей і показати, що спокійного місця немає ніде. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телемарафону, передає УНН.

“Росіяни намагаються показати, що немає жодної точки, де можна бути спокійними. Це потрібно для деморалізації українського суспільства”, — заявив він.

Радник додав, що окупанти хочуть показати, що в країні немає безпечного місця.

“Особливо розуміючи, що Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська області з великою кількістю переселенців”, — зазначив Денисенко.

Ранком 13 березня окупанти влучили по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у Львіській області. Війська РФ запустили вісім ракет. За попередніми даними, система ППО збила одну ракету.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зазначив, що зранку у місті теж були чути вибухи. За попередніми даними, були удари по аеропорту.

В ефірі телемарафону Марцінків повідомив, що знову не спрацювала система оповіщення. Повітряну тривогу зняли за десять хвилин до того, як почали падати ракети. Після цього в ручному режимі населення сповістили про загрозу. Він наголосив, що влада розбиратиметься, чому система не спрацювала знову.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #окупант, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: