Міський голова Тернополя просить дотримуватися режиму темноти після 21-ої години

12.03.2022 17:10   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля

Міський голова Тернополя просить дотримуватися режиму темноти після 21-ої години.

Про це він заявив 11 березня на брифінгу.

"До нас з міста Канни привезли гуманітарний вантаж, радіаціний фон у Тернополі нижче норми. У Тернополі ми започаткували акцію - "Українці допомагають українцям",  щоб забезпечитижителів усім необхідним ми започатковуємо в місті проведення щотижневих сільськогосподарських ярмарків, вони будуть проведені у кожному мікрорайоні міста, перші ми організовуємо уже на наступну суботу. Запрошуємо сільгоспвиробників приїжджати в Тернопіль, ви зможете продати, а тернополяни зможуть купити якісну та дешевшу продукцію, - відзначив Сергій Надал, міський голова Тернополя. - На маршрут сьогодні, 11 березня у місті виїхало 10 нових атвобусів, 5 з яких за новим маршрутом - Кооперативний технікум - Крушельницька, Східний, Сонячний, ще 5 на старі маршрути". 

Міський голова наголосив усім містянам та гостям, що у Тернополі з 21-ої  години діє режим темноти.

"Прохання до всіх приватних осіб та підприємців, які мають комерційну нерухомість - виключити світло у квартирах і комерціних об'єктах, бо ми при йдемо і самі будемо вимикати і коли лунає сигнал сирени прохання йти в укриття, - наголосив Сергій Надал. - З 14-го числа навчання у школах Тернополя розпочинають дистанційно онлайн - всі діти зможуть послухати уроки в ютубі і будуть записані і прослухати в будь-який момент, навіть ті діти, що зараз перебувають за кордоном". 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі