Під час ворожого обстрілу загинула випускниця ТНПУ

Опубліковано:
11 Березня, 2022

Тернопільський національний педагогічний університет повідомив трагічну звістку. Під час виконання службових обов’язків у Охтирці загинула випускниця ТНПУ. Про це йдеться на офіційній сторінці університету. 

“Сумна звістка надійшла в ТНПУ. Академічна спільнота університету глибоко сумує з приводу непоправної втрати: війна забрала з життя випускницю ТНПУ. При виконанні своїх обов’язків, рятуючи військовослужбовців під вогнем в Охтирці, 26 лютого 2022 р Під час обстрілу окупантами загинула випускниця Тернопільського національного педагогічного університету (ФОТО) оку загинула висококваліфікований медичний і соціальний працівник, сержант Інна Миколаївна Дерусова. 

Інну всі знали і поважали за професіоналізм і чуйність. Це чарівна жінка, чудовий друг, добра, щира самовіддана та працьовита людина. Розділяємо біль втрати родини і друзів, усіх, хто знав Інну. Нехай пам’ять про неї буде довгою і світлою… Сумуємо, пам’ятаємо, шануємо!”- йдеться у повідомленні.

Під час ворожого обстрілу загинула випускниця Тернопільського національного педагогічного університету (ФОТО), фото-1

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #Дерусова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: