У Тернополі приїжджим водіям погрожують вилученням авто через грубі порушення ПДР

11.03.2022 16:14   Джерело: 0352.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Чимало скарг поступає від тернополян на хамську поведінку приїжджих водіїв. Вони паркуються, де заманеться. Скажімо, 8 березня дорогі автомобілі з номерами реєстрації Київської та Херсонської областей припаркувалися на тротуарі зупинки біля Коооперативного коледжу.

Відтак правоохоронцям вже дано доручення робити превентивні рейди, щоб донести до переселенців інформацію про недопустимуть порушень ПДР.

Про це під час брифінгу повідомив голова ОВА Володимир Труш.

«Звертаюся до водіїв, які прибули в нашу область. Якщо паркуєтесь, то дивіться, де ви це робите. Дано завдання патрульній поліції, що автомобілі грубих порушників будуть вилучати, не залежно, з якого регіону авто, і також складати адмінпротоколи. Наразі ми ще не приймали рішення, щоб автомобілі грубих порушників вилучати на потреби армії. Але в подальшому, якщо будуть проїзди на червоне світло, паркування на зебрі, то будемо з цим боротися. Давайте поважати одне одного», – закликав Труш.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 0352.ua  

Коментарі