Внутрішньо переселених громадян запрошують на роботу у заклади громадського харчування Тернополя

11.03.2022 14:14   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Цими днями тернопільські підприємці поступово починають відновлювати свою роботу, проте через велику кількість мешканців, які виїхали з країни через війну, яку Росія розв'язала проти України, у Тернополі постала гостра потреба у працівниках закладів громадського харчування.

«Сьогодні більшість тернопільських закладів громадського харчування почали працювати у звичному режимі, окрім того, працівники та волонтери активно долучаються до приготування їжі для наших військовослужбовців і переселенців, - зазначив міський голова Сергій Надал. – Проте зараз у закладах громадського харчування вкрай необхідні бармени, офіціанти та кухарі. Запрошую тернополян, мешканців навколишніх населених пунктів, а також громадян, які приїхали у місто з інших регіонів, скористатися цією можливістю».

Для отримання детальної інформації щодо працевлаштування у закладах громадського харчування Тернополя, телефонуйте за номером (066) 923-93-34.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі