Віктор Аверкієв

Віктор Аверкієв

кореспондент, м. Теребовля

І настане День…

09.03.2022 22:13   Джерело: TeNews
Автор : Віктор Аверкієв

Пропоную читачам ось такі реальні мрії українки.

Прийде день - ми будемо думати про війну в минулому часі. Захочемо нову сумочку чи кроси. Спатимемо всю ніч, згадаємо про серіали, ігри, нові пісні. І так нам буде фіолетово до результатів євробачення.

Прийде день - ми почнемо звикати щодня ходити на роботу, навчання. А влітку в Крим чи Херсон.

null
Фото з мережі Інтернет

Прийде день - ми зваримо всі ті вареники, підсмажимо всі налисники - відсвяткуємо перемогу. Клопотенка покличемо. А в шкільному меню нас буде влаштовувати навіть яка-небудь незнайома пан де калатрава.

Прийде день - чорне матюччя відступить. Це його передсмертна агонія. Тоді не захочеться ляпати бруд "замість тисячі слів", бо всіх захопить глибина і краса мови.

Прийде день - стихнуть наші відмінності, ми пам'ятатимемо тільки спільне. Наше унікальне вміння гуртуватися і любити всім серцем.

Прийде день - ми забудемо звуки сирен та градів. І хоч привиди ще блукатимуть в снах та спогадах, але молитва, спів і тиха розмова з кимось рідним розчинить гострий страх.

null
Фото з мережі Інтернет

Прийде день - ми виплачемося. І будемо плакати знов, знов і знов, але в очах стане трохи світліше.

Прийде день - ми відбудуємо нашу Україну. І кожен кожному буде - як золота пектораль. Нехай у вас не буде навіть крихітного сумніву в перемозі!!!

Знайшов цю діамантову перлину із самого серця в бруді всесвітньої мережі Інтернету Віктор Аверкієв


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі