Стали відомі марки автівок, які вилучили у нетверезих водіїв Тернопільщини: серед них є досить хороші варіанти

Опубліковано:
9 Березня, 2022

На Тернопільщині і далі триває «акція»: випив – сів за кермо – автівка пішла для потреб армії. За останню добу вилучена ще одна машина у такого горе-водія. Загалом з початком воєнних дій в Тернопільській області вилучено вже 11 автомобілів.

– Динаміка за останні дні мінусова. Люди вже не хочуть віддавати свої транспортні засоби для військових потреб. До певної міри це плюс, бо будемо мати тверезих водіїв на дорогах. Але хто хоче долучитися, будь-ласка, «акція» триває. Поки йде війна ваш транспортний засіб зможе допомогти військовим, – зазначив на брифінгу голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Очільник області також розповів, як проходить процес передачі вилучених автівок для потреб армії та які марки автомобілів уже вилучені.

– Після виявлення нетверезого водія за кермом, машина вилучається, потрапляє на штрафмайданчик, приходить супровідний лист від керівника патрульно-постової поліції чи начальника обласної Нацполіції і в той же вечір штаб оборони Тернопільської області розподіляє авто для Нацгвардії, тероборони, військової служби правопорядку тощо. На сьогодні всі 11 автомобілів розписані і вже спрямуванні для потреб наших захисників. Серед них є досить не погані варіанти, такі як «Тойота Кемрі» (2017 рік випуску) та  «КІА Сід» (2020 р.в.). Військовослужбовці мають право поїздити на хороших автомобілях!, – підсумував Володимир Труш.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #конфіскат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: