Ви чули, чули нову українську лайку?

Опубліковано:
6 Березня, 2022

Із сивої давнини, ще напевно з часів мамонтів, всьому людству відомо, що найгіршим у світі є війна. Війна – це смерті, кров, бруд, розруха, брехня, підлість, зрада і т.д. Одним лише добрим, навіть прекрасним, у ній є одне, це, коли захисники правди й світла навіки стають братами по крові й ці звʼязки міцні на все життя, міцніші навіть від народжених.

Але в українців є ще дещо добре під час воєн. Їх гени так закручені, що в самі тяжкі часи для себе, для нації, вони не перестають жартувати й кепкувати над будь чим. Ось і у цій визвольній війні з москалями так є, і нині виникла нова лайка. Не будемо розпалювати цікавість та прямо скажемо, що ж то таке. Нова українська лайка звучить так: «Та пішов ти, москалю, в… байрактар!»

Довідка з Вікіпедії: «Байрактар ТБ2» (тур. Bayraktar TB2) — турецький ударний оперативно-тактичний середньовисотний безпілотний літальний апарат з великою тривалістю польоту, який нині в Україні на озброєнні. Розробка і виробництво компанії Baykar Makina.

null

І хай це слово не українське, іншомовного походження, що в перекладі означає «прапороносець», все ж воно відображає дійсні нинішні бажання кожного українця. Реально даний напрям найкращий для орків та й для того руського корабля. Тому в звʼязку із звʼязком слід поміняти назви на бігбордах та не вчити наше молоде покоління непотребу навіть у тяжкі часи для всіх, не хвилювати материнські серця.

Слід нагадати, що українська лайка походить лише від фекальних органів, а москалячі матюки від статевих і чомусь в нас час в більшість людей на планеті вʼїлись саме ті матюки. Самою легкою українською лайкою з часів козацтва було щось на кшалт – «та пішов ти в сраку», а найстрашнішою, яку і не кожному ворогу бажалось – «щоб тобі у сраці черви завелися». Детальніше про лайку та матюки читайте тут і тут

 

До слова сказати, назву своєї держави москалі вкрали в українців. Та чого там вже? Просто спµздили, говорячи їх же лексиконом. А кольори свого прапора в голандців, а ту задрипану двоголову мокру курку-мутанта десь знайшли на смітнику. Вся історія їх – вигадана. Та навіть українська лайка в історичному плані набагато старша за всю ту задрипану державу.

Тож, Пуйло і всі москаляки, пішли ви на байрактар!

Таких людей, як українці ніколи раніше ніде не було, немає зараз і ніколи не буде в майбутньому. Українці, озброєні гідністю, ви найкращі! Нас не здолати!

 

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Байрактар, #вфйна, #лайка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: