У РФ по регіонах прибуває «груз 200», масштаби чого викликають там шок і паніку

Опубліковано:
5 Березня, 2022

Російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору, наносять “точкові удари” по цивільному населенню та критичній інфраструктурі. Тим часом у РФ прибуває в регіони “груз 200” – і масштаби жертв з-поміж російських військовослужбовців викликають шок і паніку. Про це повідомив у Facebook секретар РНБО Олексій Данілов, пише УНН.

“Російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору, наносять путінські «точкові удари» по цивільному населенню та критичній інфраструктурі. Мета – залякати, створити паніку, зламати нашу волю до спротиву. Підлий і підступний ворог порушує досягнуті домовленості – блокує відкриття «зелених коридорів», не допускає гуманітарні вантажі, але при цьому робить спробу створити фальшиву картинку «радісної зустрічі» окупантів місцевими жителями. Але дешеві трюки російських пропагандонів провалились”, – вказав Данілов.

“Героїчний Херсон відмовився брати участь у шоу під назвою «звільнення», влаштованому московськими покидьками. Тримають оборону Харків і Маріуполь – ключові міста стримування російського агресора на Півдні та Сході.

Готуються до оборони Миколаївщина і Одеса”, – додав секретар РНБО.

Він вважає при цьому, що “можна очікувати проведення додаткової мобілізації на росії, що значно ускладнить внутрішньополітичну ситуацію”. “Зомбоване російське суспільство готове кричати: «Можем повторить», але вмирати за путінські фантазії воно не готово, на відміну від українців, які готові вбивати за свою свободу і свою землю”, – відзначив секретар РНБО.

“Погіршує ситуацію на росії прибуття в регіони «грузу 200» – масштаби жертв з-поміж російських військовослужбовців викликають шок і паніку. Посилюються тенденції відмови і ухилення від участі у бойових діях в Україні з-поміж військових країни-терориста. Тому наш курс незмінний: «русский корабль идёт … на@уй» І його швидкість буде стрімко зростати”, – наголосив Данілов.

Він підкреслив, що “зміцнюєтся ТРО, армія поповнюєтся свіжими резервами зі складу високомотивованих і дуже розлючених українців, союзники надають допомогу, населення повністью довіряє і підтримує свого Президента”.

За даними Генерального штабу ЗСУ, загальні бойові втрати РФ з початку вторгнення в Україну в особовому складі орієнтовно становлять понад 10 тисяч осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #груз 200, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #окупант, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: