Тисячі чоловіків вступили до лав окремої бригади територіальної оборони Тернопільщини

Опубліковано:
5 Березня, 2022

Тисячі добровольців, військовозобов’язаних, резервістів цими днями вступили до лав окремої бригади територіальної оборони Тернопільщини.

Усі розуміють, боронити рідну землю справа кожного, на роздуми часу не залишається. Сотні людей різних за спеціальностями, віком та статусом приїхали з дому уже з особистими речами та готові отримувати зброю.

Тернополянин Олег вишикувався в кінці черги, він зокрема розповів: «До територіального центру комплектування приїхав з двоюрідним братом. Не маю права залишатись осторонь, коли мої побратими цілодобово стримують окупанта. Мій син коли виросте і запитає, що ти батьку робив коли в нас була війна, і що я йому скажу?», емоційно промовив Олег.

Командир бригади підполковник Євген Фоменко додав: «Дорогі побратими. Дякую, що сьогодні Ви поруч з нами. Ваш бойовий дух надихає, він вселяє віру у нашу спільну перемогу! Не дамо ворогові просунутися далі! Разом здобудемо перемогу!».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #доброволець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тероборона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: