У Тернополі поліцейські перевірять будинки і познайомляться з жителями

Опубліковано:
5 Березня, 2022

Найближчими днями у Тернополі поліцейські ходитимуть окремими кварталами міста, будинками та ОСББ і будуть знайомитись з людьми для налагодження контактів. Про це на брифінгу ради оборони Тернопільщини розповів очільник Нацполіції області Олександр Богомол.

Керівник зазначив, що така практика є необхідною, аби скоординувати дії населення та виявити “слабкі” моменти в комунікації.

«Тож будуть знайомитися з головами ОСББ, підприємцями, працівниками установ. В області розробили детальний план оборони міста. І кожен поліцейський повинен налагодити комунікацію на своєму посту. Ми готуємося до найгіршого, хоч сподіваємося, що цього не буде. Але повинні підготуватися, щоб розуміти, де є проблемні ситуації, звідки треба буде відводити вогонь», – пояснив він.

Богомол закликав тернополянам у жодному разі не нехтувати сигналами оповіщення. Звучить сирена – треба йти у бомбосховище! Як приклад він навів нещастя, яке сталося сьогодні в Житомирі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #осбб, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: