Журналісти та блогери Тернопільщини звернулися до настоятеля Почаївської Лаври

Опубліковано:
4 Березня, 2022

Представники медіа-спільноти краю запропонували владиці допомогу у оприлюдненні його звернення до Патріарха Московського Кирила.

Підставою для такого кроку послугувала публікація на сайті Спілки православних журналістів, в якій автор розповідає про нібито блокування сайту Лаври, яке перешкодило Митрополиту Почаївському та братії Лаври належним чином звернутися до Патріарха РПЦ із закликом припинити війну в Україні.

У своєму зверненні журналісти зазначають: «Медіа-спільнота Тернопільщини поділяє Ваше прагнення відновити мир в Україні та негайно припинити війну. Більш того, ми готові надати Вам усестороннє сприяння і абсолютно безкоштовно оприлюднити на наших сайтах Ваше чітке, недвозначне і конкретне звернення до Патріарха із засудженням дій агресора, передусім головнокомандувача окупантів Путіна».

Крім того, медійники запропонували допомогу в оприлюдненні і найширшому поширенні у соціальних мережах тексту анафеми Президенту Росії.

«З щирим прагненням миру і вірою у перемогу України», – підписали своє звернення журналісти Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журналіст, #лавра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: