Тернопільщина продовжує отримувати допомогу від закордонних друзів

03.03.2022 17:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віталій Іванченко
На Тернопільщину продовжує надходити допомога з-за кордону для захисників та внутрішньо переміщених осіб.
 
– Сьогодні доставили 4 буси з медикаментами, серед яких — засоби, які вкрай потрібні нашим військовим у місцях, де ведуться активні бойові дії, продукти харчування, теплі речі, дитяче харчування та інше для українських діток, засоби дезінфекції та особистої гігієни тощо, з Риму, що зібрали з ініціативи «Rim-Tours Soc. Coop». Дякуємо Вам!  зазначив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
Нагадаємо, у Тернопільській обласній раді здійснюється координаційна робота щодо забезпечення перевезення та поселення внутрішньо переміщених осіб, пошуку автомобільного та вантажного транспорту, збору і передачі гуманітарної допомоги, зв'язків з міжнародними партнерами щодо доставки вантажів з допомогою в Україну, формування добровольчих батальйонів з бійців, які готові їхати на Київ (детальніше тут: https://bit.ly/3hzGeK1).
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі