Тернопіль: Через зухвалу водійку «Lexus», в ДТП потрапило авто з гуманітарною допомогою

Опубліковано:
3 Березня, 2022

Зухвалість на дорозі може вартувати життя, і без того, в такий тяжкий час.

На АД М-30 водійка автомобіля Lexus значно перевищила швидкість та створила аварійну ситуацію для автомобіля Audi. Водій останньої автівки, з метою уникнення зіткнення, різко вивернув кермо та злетів у кювет.

Керманич Audi саме прямував до Києва із гуманітарною допомогою від тернополян. На щастя, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

Саме в цей час, цією ділянкою автодороги проїжджав екіпаж патрульних. Вони негайно кинулися на допомогу водієві та пасажиру пошкодженої автівки. Так як люди не постраждали і мали на меті лише одне — доставити допомогу киянам: патрульні Степан Адам’як та Наталія Сеньків зупинили вантажівку, яка прямувала на Київ й переконавшись у відповідальності водія, доручили йому важливу місію — доставити важливий вантаж до місця призначення.

Дякуємо небайдужим громадянам, за активну допомогу та взаємопідтримку.

Що ж стосовно керманички автомобіля Lexus? Жінку, яка між іншим перевозила машиною декілька дітей, зупинили на блокпосту та склали відповідні адміністративні матеріали за створення аварійної ситуації.

Бережіть себе та дбайте про безпеку!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: