Теребовлянці пропонують воїнам ЗСУ, вʼяжучи для них маскувальні сітки, використовувати їх і другорядною функцією – ловити москалів, мов рибу чи зайців

Опубліковано:
2 Березня, 2022

Знову відзначилися учні, педагоги, батьки опорного закладу Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Сьогодні, 02.03.2022 року, вʼязали маскувальні сітки для наших захисників на передову, тоді, як вчора лише відправили на фронт купу ними виготовлених пирогів.

Дивовижні наші люди, просто немає слів. То крадуть трактором танк в окупантів, то ловлять їх беззбройні в полях та лісах, а то пропонують виготовлені маскувальні сітки використовувати як загорожу, сільця по полях та на узбіччях дібров для ловлі москалів. А що? Якщо без жартів, то таке в дійсності можливе, якщо ставити сітки в темну пору доби.

Невідомо вже й хто цього разу був ініціатором толоки, все ж всі дії гурту координував директор школи, який на рівні зі всіма плів сітки. Прийшло більше 50 всіх разом, навіть дітки з 2-3 класів з батьками. Поприносили купу матеріалів до сіток, а останні доправили від мешканців села Залавʼє, що неподалік Теребовлі, Тернопільської області. Це були рибальські сіті, які нині вважаються браконьєрськими засобами і все рівно не використовуються за прямим призначенням. А довжина їх на око складала десь до 70 м, тож їх різали на менші кавалки і так закріплювали до стін у вестибюлі школи та в спортивному залі.

Робота йшла завзято, з гумором і кпинами в бік москалів. Що лише можна було не почути в той час? Але головне те, що всі, як один, від малого до дорослого, знають генеральний напрям куди зараз йде частина тих нелюдів і незабаром піде вся орда. В цьому ні в кого не було сумніву, жодного! Та про той напрям вже на вулицях Тернополя є купа банерів та знаків з текстом в оригіналі, без всяких рамок. Напевно таке робиться і по всі Україні для «полегшення» пересування окупантів.

Як я люблю і поважаю, Вас Українці! Ми молимося за Вас, наші любі захисники і бажаємо живими всім повернутися додому з Перемогою!

Слава Україні! Героям слава! Слава Українському НАТО!

P.S.: Так, саме Українське НАТО вже у нас зʼявилося, кмітливість Укрів немає меж; це означає – НАша Територіальна Оборона.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв, фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: