Кадировців, які їхали напасти на Зеленського, знищили

Опубліковано:
2 Березня, 2022

Група кадирівців, яка висунулася для ліквідації президента України Володимира Зеленського, була ліквідована. Окупантів знищили на підступах до Києва.

Подробиці повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телеканалу Україна 24.

За словами посадовця, інформацію про спецоперацію ворога українській стороні повідомили представники російської ФСБ.

“Спецоперація, яка мала бути проведена кадировцями, нам вже відома. Ми отримали інформацію від представників ФСБ, які не мають бажання брати участь в цій кривавій війні. Безпосередньо була знищена та кадирівська група, яка вирушила саме для ліквідації нашого президента”, – сказав Данілов.

За словами секретаря РНБО, кадирівці просувалися до столиці двома групами. Обидві їх відстежували українські воїни. Одну групу нашим військовим вдалося ліквідувати в Гостомелі. Інша наразі перебуває під прицілом.

“Ми не віддамо нікому ні нашого президента, ні нашу країну. Це наша земля, ідіть звідси геть”, – звернувся Данілов до окупантів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #зеленський, #кадирівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: