Мрії наших Укрів з Інтернету. Це має прочитати і почути кожен українець!

Опубліковано:
1 Березня, 2022

Ось таке трапилось у всесвітній мережі. Автор – невідома Українка-Патріотка із Сумщини(символічно). Можливо це і є голос народу. Подається майже без змін, лише мацьопку капку відредаговане.

Коли ми переможемо, треба обов’язково зняти комедію про цю війну. Так, саме комедію. Повний метр, який побачить увесь світ. І про бандеро-автомобіль, якому позаздрив би Бетмен. І про гопників, які захопили голіруч ворожий БТР. І про циган, які вкрали танк у росіян. І про бомжів, які збирали пляшки для коктейлів молотова. І про бабусь, які шукали ворожі мітки і заодно замалювали по мікрорайону всі контакти закладчиків. І про обісраних російських військових, яких гостинно прийняла добра українська бабця чаєм з пургеном, а тоді спалила одного прямо у вбиральні. І про простого українського дядька, який голіруч з цигаркою в зубах переніс міну з дороги в лісопосадку. І про те, як рашисти злякалися пам’ятника афганцям і обстріляли його. І про те, як дівчина якомусь любителю слати дікпіки в месенджер дала номер рахунку для допомоги ЗСУ, а той переказав на нього гроші.

null

Як українські залізничники на Сумщині заманили ворожий бронетранспортер в тупик, і коли москвота “приїхала” – двох “туристів” пов’язали і здали теробороні. І як голодні кацапські солдатики крали продукти в супермаркетах. І як ті дебіли прийшли прямо до відділення української поліції в Харківській області, щоб випросити трохи соляри, бо у них скінчилася. І як русскій десант по старим картам спустився туди, де мав бути ліс, а опинився в голім полі і був тут же зразу пов’язаний. І як одноразову десантуру скинули просто недалеко берега в Чорне море, а вода – 0 градусів, тероборона чекала на березі, щоб перестріляти, а непрохані гості самі передали власні м’ясо й кості рибам. І як ворожий танк збив свій же гелікоптер. І як у Миколаєві люди зловили і прив’язали мародера без штанів до стовпа, а поліцейський автомобіль, що приїхав на виклик, фарами підсвічував сраку. І як власниця турагенції з організації сафарі в Занзібарі переказала передплату від російських клієнтів на допомогу українським військовим і скинула їм квитанції. І про сафарі в Гадячі, коли їхала колона в Полтаву і заблукала, повернули на Гадяч, а там натрапили на наших мисливців, покидали танки й чухнули в ліс. А мужики відстрілювали їх по тому лісу. Ще є баба Надя, як голос народу. Якась добра жіночка, котра поміняла їжу на танк расіянській. Дід Толя, який угнав БМП, причепивши його до свого трактора. І як під Золотоношею впав ворожий літак, а люди усім селом ловили пілота, поки не спіймали. І не забудьте про чела з Дніпра, який насрав на мітку. І про те, як цілий світ повторював: “Русский военный корабль, ИДИ НАХУЙ!” І про капітана Тараса Остапчука, який утопив яхту віцепрезидента концерну з виробництва зброї “Ростех” – російського олігарха Олександра Міхеєва, щоб помститися за обстріляний у Києві будинок, а іспанський суд його виправдав. І про кіберугрупування Anonymous, яке поклало державні сайти РФ і запустило в ефір гарну українську музику.

Ні, Україна більше не сумна й пригнічена. Ніколи більше. Ніяких страждань. Честь, Гордість, Пам’ять для наших Героїв. А ворогу – зневага цілого світу. Смішні й бридкі посіпаки хворого карлика. Слава Україні!

P.S. А в саундрек пустити лиш одне слово “паляниця”, як його вимовляють перелякані москалюки…

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: