«Шостий день війни, але ми незламні», – голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш

Опубліковано:
1 Березня, 2022

Сьогодні на Тернопільщині знову лунали сирени. Тому, жителів області закликають, у разі повітряної небезпеки, спускатися в укриття.

Як розповідає очільник області під час брифінгу, станом на цей час в область надійшло достатньо зброї, щоб забезпечити нею всі обороні структури краю. Жителі також можуть доєднатися до територіальної оборони чи ЗСУ. Варто наголосити, що всі хто вступає в тероборону не передислоковуються по Україні, а залишаються в області.

Наразі, Тернопільщина прийняла понад 6 тис. осіб з областей, де ведуться активні бойові дії.

«В області окремі підприємці вирішили нажитися на війні. Тому товари з магазинів тих підприємців, які підіймають ціни для населення, або не прийматимуть банківські картки, – вилучатимуться на потреби тероборони. Також це буде стосуватися тих магазинів, які відмовляються приймати безготівкові платежі», – каже Володимир Труш.

Окрім цього під час брифінгу повідомили, що вже з 4 березня пенсіонерам Тернопільщини буде виплачено пенсії! Заробітні плати також надходитимуть безперебійно!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: