У нас добре побудовані блокпости: начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол

Опубліковано:
27 Лютого, 2022

На блокпости Тернопільщини правоохоронці залучають активістів, які мають мисливську зброю. Про це під час брифінгу розповів начальник Нацполіції області Олександр Богомол.

“Ми сьогодні об’їхали всі райони, у нас добре побудовані блокпости, до патрулювання на цих локаціях ми залучили велику кількість людей. Беремо насамперед активістів, які мають мисливську зброю. Тому вони не мають форми поліцейського чи військового, але вони теж чергують на блокпосту, і важливо, щоби ми не сприймали їх за терористів. Зверніть увагу: з ними завжди є хтось із поліції”, – сказав начальник Нацполіції.

За словами Олександра Богомола, вчорашня інформація про мітки сьогодні вже не працює – телефонувати на лінію 102 не потрібно.

“Якщо якісь мітки десь залишилися – закопати, засипати, зафарбувати, бо потік інформації перевантажив лінію, і ми не можемо отримувати серйознішу інформацію”.

“Щодо дронів: є вказівка усім спецслужбам збивати будь-які літальні апарати”, – повідомив Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блокпост, #богомол, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: