Спортсмени з Тернопільщини – призери чемпіонату України зі стрибків на лижах і лижного двоборства

Опубліковано:
23 Лютого, 2022

Четверо спортсменів з Тернопільщини стали призерами чемпіонату України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства. Це – вихованці Тернопільської обласної дитячо-юнацбької спортивної школи із зимових видів спорту. Про це у мережі Facebook повідомила директорка цієї школи Світлана Крикончук:

«18-20 лютого 2022 р. в смт Ворохта Івано-Франківської обл. проходив чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства.

Учень нашої школи Шуманський Руслан виступав і в стрибках на лижах з трампліна, де виборов “бронзову” нагороду в командних змаганнях (трамплін К-75 м.), і в лижному двоборстві, завоювавши “срібну” нагороду також в командних змаганнях (трамплін К-75 м., лижна гонка 4 х 3 км.). Ільчук Дарина стала чемпіонкою в командних змаганнях зі стрибків на лижах з трампліна (трамплін К-75 м.).

Ще двоє наших учнів Ящур Павло та Гетьман Богдан зайняли 3 місце в командних змаганнях з лижного двоборства.

Вітаємо з успіхами наших спортсменів та їх тренерів Точинського Олександра Васильовича, Нікіфорука Василя Івановича, Карпця Ярослава Тимофійовича, Стрільчука Василя Володимировича», – пише Світлана Крикончук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трамплін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: