На Тернопільщині затримали службовця аграрної фірми, який брав хабар за оренду приміщення

23.02.2022 18:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

На Тернопільщині службовець державної аграрної компанії отримав 10000 гривень неправомірної вигоди за передачу в оренду приміщень державного підприємства.

Читайте також

Взяв хабар 2400 доларів США – судитимуть головного інспектора відділу ДСНС
На Тернопільщині правоохоронці затримали директора лісгоспу на хабарі у 25 тисяч гривень
Взяв понад 1000 євро: викрили тернополянина, який за хабар впливав на депутатів міськради

Про це сьогодні, 23 лютого, інформують у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

“Під процесуальним керівництвом Кременецької окружної прокуратури викрито службову особу дочірнього підприємства державної акціонерної компанії на отриманні 10 тис грн неправомірної вигоди від підприємця (ч. 3 ст. 368 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, службовець вимагав від місцевого приватного підприємця 20000 гривень неправомірної вигоди за передачу в оренду складських приміщень підприємства з порушенням встановленої законом процедури.

При отриманні частини неправомірної вигоди в сумі 10000 гривень у Кременці його затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснює Кременецький РВП ГУНП в області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області ДСР НП України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі