На Тернопільщині правоохоронці викрили три факти незаконного обігу наркотиків

Опубліковано:
23 Лютого, 2022

Три факти незаконного зберігання наркотичних речовин зареєстрували працівники поліції на території Тернополя та області 22 лютого. 

Читайте також

178 пакетиків з канабісом мав при собі 21-річний бережанець
На Гусятинщині в місцевого жителя поліція вилучила два кілограми канабісу та сушене листя коноплі
У Чорткові правоохоронці затримали двох осіб з наркотиками

З санкціонованим обшуком прийшли правоохоронці до жителя Борщівської територіальної громади. Під час проведення оперативно-розшукових дій стало відомо, що 30-річний чоловік може зберігати у себе заборонені речовини. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Інформація підтвердилася. Оперативники виявили у нього 150 грам подрібненої рослини зеленого кольору, схожої на канабіс. Її вилучили та направили на експертизу. Підозрюваний стверджує, що продавати наркотики не планував, а тримав для власного використання. 

У жителя Лановеччини поліцейські під час поверхневого огляду виявили згорток з блакитною речовиною. Попередньо – це психотропний наркотик вагою 15 грам. Пояснювати де взяв його і для чого чоловік відмовляється. 

Знайшли наркотики працівники поліції і в двох студентів одного із вишів Тернополя. Юнаки, побачивши людей у формі, почали поводитися підозріло, а коли до них підійшли та провели поверхневу перевірку, то виявили в обох заборонені речовини  – солі та канабіс. Хлопці кажуть, що купили наркотики для власного вживання. Правоохоронці все вилучили та передали на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. 

Встановлюють слідчі у кого та коли купували підозрювані заборонені речовини. Усі факти внесені в ЄРДР згідно із ст. 309 ККУ. Триває слідство. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: