Запримітив, що лишили без нагляду: в Тернополі 60-річний чоловік вкрав інструмент з будмайданчика

Опубліковано:
23 Лютого, 2022

До співробітників Тернопільського районного управління поліції  надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що невідома особа викрала дороговартісний інструмент з будівельного майданчика. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Інцидент трапився на вулиці Яреми. Поліцейським вдалося оперативно розшукати особу, причетну до крадіжки. Ним виявився 60-річний житель Тернополя. Чоловік мешкає неподалік. Запримітив, що на будівельному майданчику залишили без нагляду інструмент та викрав його. Чуже майно заніс до себе додому. Поліцейські вилучили речовий доказ, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Будмайданчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: