Страва на вечерю: тефтелі з томатною підливою

22.02.2022 22:14   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Інгридієнти:

Фарш м’ясний – 0,5 кг
Цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
Часник – 1-2 зубчики
Томатний соус, томатна паста чи кетчуп – 4-5 ст. л.
Сметана – 4-5 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Борошно – для панірування
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Вода – 1-1,5 ст.

Приготування:

Ріпчасту цибулю та часник дрібно порубати й додати в м’ясний фарш. Отриману масу посолити й поперчити. Додати свіже яйце. Добре все перемішати.

На добре розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії обсмажити тефтельки, попередньо обвалявши їх у борошні.

Готуємо соус для тефтелів. Змішати томатний соус або кетчуп зі сметаною. Додати склянку кип’яченої води й перемішати до однорідної консистенції.

Добре обсмажені м’ясні тефтельки залити соусом і тушкувати приблизно 10-15 хвилин.

Можна подавати такі тефтелі з картопляним пюре.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews