Три тисячі пачок: на Чортківщині викрили жінку, яка везла цигарки без акцизних марок

Опубліковано:
21 Лютого, 2022

Дільничні офіцери Чорткова вилучили у жительки райцентру три тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

50 тисяч пачок цигарок на день: на Тернопіллі викрили підпільний цех
Тернопільщина: у пожежі загинув чоловік
Сьогодні у Тернополі проводять акцію «Обміняй цигарку на цукерку»

Про це сьогодні, 21 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Жінка вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – нещодавно на неї склали адмінпротокол за розповсюдження тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка. Адмінматеріали наразі знаходяться на розгляді суду.

Як розповіли у секторі дільничних офіцерів поліції Чортківського райвідділу поліції, у ході проведення відпрацювання поліцейські на дорозі у селі Нагірянка зупинили мікроавтобус. Під час огляду в салоні транспортного засобу було виявлено шість ящиків з тютюновими виробами. На пачках з цигарками вартістю майже 105 тисяч гривень були відсутні марки акцизного збору.

Виявилося, товар належав жительці Чорткова. Зі слів жінки, тютюнові вироби вона придбала у Чернівецькій області та винайняла автомобіль, аби перевезти їх.

Поліцейські вилучили підакцизну продукцію та скерували на експертне дослідження.

Щодо жительки Чорткова складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 164-5 КУпАП. Їй загрожує штраф від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, в Україні триває операція «Акциз». Основна мета якої припинити нелегальну торгівлю без сплати податків на ринках пального, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цигарки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: