На Тернопільщині за понад 50 мільйонів знову спробують продати спиртзавод

Опубліковано:
21 Лютого, 2022
На Тернопіллі Фонд Держмайна повторно виставив на продаж Марилівський спиртзавод, що розташований в с. Нагірянка Чортківського району. Сам аукціон запланований на 28 лютого.

На сайті  “Prozorro.Sale” інформацію про продаж “Окремого майна Марилівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”” опублікували на початку лютого 2022 року.

Зокрема, початкова ціна лоту – 52 млн 100 тис. 868 грн. Мінімальний крок аукціону – 521 тис. грн, гарантійний внесок – 5 млн 210 тис. грн.

Як повідомляв раніше сайт «Тернополяни», у 2020-му році відбулася перша спроба продати спиртзавод. Тоді перемогу на аукціоні здобула молдовська фірма СП “Zernoff”ТОВ, яка запропонувала 120 млн. грн. Згодом інвестор заявив про невідповідність об’єктів нерухомості опису у документації та відсутність цінного обладнання – вологомірів, вентиляторів, котлів, насосів і т.д., що виявилось під час спільного огляду майна представниками фірми-переможця та працівниками РВ Фонду Держмайна, ДП “Укрспирт”. Судова тяганина із вимогою знизити вартість спиртзаводу через виявлені невідповідності досі не завершилася.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спиртзавод, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: