Поліція шукає автомобіль, який збив пішохода на трасі Городище-Зарваниця-Бучач

21.02.2022 15:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

20 лютого під колесами невідомого автомобіля опинився житель Купчинецької територіальної громади. ДТП трапилася на дорозі Городище-Зарваниця-Бучач.

За попередньою інформацією, на момент аварії потрепілий, 1963 року народження, знаходився на проїжджій частині дороги. Його госпіталізували. Автівка, яка, ймовірно, травмувала чоловіка, не зупинилася. Про це повідомляють і у поліції.

Слідчі встановлюють місцезнаходження автомобіля-втікача і звертаються до усіх, хто приблизно з 20:00 до 20:30 проїжджав селом Ішків і має в автомобілях відеореєстратори, надати відео та допомогти встановити особу порушника. Анонімність гарантується. 

Є інформація про цей інцидент і на швидкій:

"20 лютого о 20.22 районна бригада швидкої виїжджала у с. Ішків Козівського району, на місце ДТП. 58-річний пішохід отримав травми, походження яких з’ясовують працівники поліції. Із політравмою, у стані сопору потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Козівську райлікарню".

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі