«Приходиться йти суцільною багнюкою…», — жителі Збаражчини про місцеві дороги

Опубліковано:
21 Лютого, 2022

Жителі Збаражчини скаржаться на жахливі дороги. Фото шляху, де «яма на ямі» – опубліквала у соцмережі Facebook місцева жителька Роксолана Шпирко. У пості жінка зазначає, що на світлинах – дорога від Збаража до села Базаринці: 

«Отже…Дістало…Прошу поширити!

Це дорога, яка йде зі Збаража від магазину З-А (колишній ” Оленка”), що на вул.І. Франка і йде по при озеро до села Базаринці, а це всього 10 хв пішої ходи. Але таке враження, що ми живемо десь, де немає цивілізації…

Ось такою дорогою з Базаринець ми і наші діти змушені ходити кожного дня з дому до школи, і на роботу, і в магазин і т.д. і т.п.

А коли їдуть автомобілі, то просто немає куди подітись, тому що всюди болото…

А оскільки і ще були якісь ремонтні роботи осінню минулого року і біля острівка, то навіть там неможливо пройти в напрямку до Податкової, адже для людей не зробили навіть стежки. Приходиться йти мокрим піском, або суцільною багнюкою…

Фото зробила декілька днів тому, а зараз і ще гірше тому що снігу вже немає…

А відколи нас приєднали до Збаража зроблено досить багато в самому місті, а в нашому напрямку зовсім нічого!!!»,пише Роксолана Шпирко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: