«Українці, які хочуть захищати країну в лавах тероборони, не мають витрачати кілька днів на збір довідок», – «УДАР Віталія Кличка»

Опубліковано:
18 Лютого, 2022

Максимально спростити процедуру вступу до територіальної оборони по всій країні за прикладом Києва.

З таким закликом до керівництва держави звертається партія «УДАР Віталія Кличка».

УДАРівці переконані, що в умовах загрози повномасштабного вторгнення підписання контракту резервіста має відбуватися максимально швидко та за принципом «єдиного вікна». Такий механізм вже застосували у столиці, де відкрився перший рекрутинговий центр територіальної оборони, а також готується до відкриття другий такий центр.

– Ми запропонували Міноборони і відпрацьовуємо механізм, щоб максимально спростити процедуру підписання контракту резервіста. Бо сьогодні вона – складна і розтягнута в часі. Доброволець повинен кілька днів тільки довідки збирати та ходити до військкомату. Ми ж створюємо «єдине вікно». Відкрили також у столиці перший рекрутинговий центр територіальної оборони на вул. Хрещатик, заявив лідер «УДАРу», мер Києва Віталій Кличко.

У партії зазначили, що для комплектування підрозділів бригади територіальної оборони резервістами у Києві створена гаряча лінія КМДА. Кожен охочий може звернутися за номером: 063 651 44 46.

В «УДАРі Віталія Кличка» переконані, що такий досвід Києва потрібно негайно поширити на всю країну, оскільки зараз бюрократичні перепони стали на заваді формуванню укомплектованих та боєздатних підрозділів військ.

–  Українці, які висловили бажання захищати країну в лавах тероборони, не мають витрачати кілька днів на збір довідок та ходіння по різних інстанціях. Все має відбуватися в одному місці, швидко і зручно для людей, підсумували в «УДАРі Віталія Кличка».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кличко, #резервісти, #спростит, #тероборона, #удар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: