Поліцейські Підволочиська підозрюють жителя Скалатського громади у серії крадіжок

Опубліковано:
18 Лютого, 2022

Зловмисник уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. До суду вже скеровано чотири обвинувальні акти, де скалатчанина підозрюють у вчиненні крадіжок, оголошено ще одну підозру за частиною 3 статті 183 (крадіжка, вчинена з проникненням у житло) Кримінального кодексу, а днями поліцейські задокументували черговий злочин, вчинений ним, – таємне викрадення велосипеда.

З’ясувалося, 23-річний молодик розпивав алкогольні напої у компанії двох знайомих. Після застілля вирішив, що додому хоче не йти, а їхати, – от й поцупив в одного з товаришів по пляшці велосипед.

Потерпілий із заявою звернувся до поліції. Правоохоронці оперативно встановили причетного до крадіжки зловмисника. Крадене у нього вилучили.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу. За скоєне зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: