Страва на вечерю: соковиті й ніжні курячі котлети

Опубліковано:
17 Лютого, 2022

Котлети з курячого фаршу – ніжні й просто тануть у роті. Їх смажать, готують на пару, в духовці й подають до будь-якого гарніру.

Філе для них можна пропустити через м’ясорубку, а можна порубати ножем – у результаті вийдуть соковиті котлетки.

Куряче філе – 300 г
Цибуля – 100 г
Яйця – 1 шт.
Манка – 2 ст. л.
Сметана 20% жирності – 2 ст. л.
Вершкове масло – 50 г
Часник – 5 зубчиків
Сіль – за смаком
Спеції сухі – за смаком
Кріп – 10 г
Панірувальні сухарі – 40 г
Рослинна олія – 50 г

Куряче філе нарізати шматочками, цибулю очистити і нарізати на 4 частини. Подрібнити все у блендері.

Додати яйце, сметану, манку, подрібнений часник, спеції та сіль. Перемішати вміст виделкою або ложкою. Залишити фарш настоятися в холодильнику на 15 хвилин.

Дістати фарш з холодильника, ще раз добре перемішати. Мокрими руками взяти трохи фаршу, приплюснути його в коржик, покласти в середину шматочок вершкового масла і за бажанням подрібнений свіжий кріп. Защипнути краї й сформувати котлети (виходить 5 середніх за розміром котлет). Рясно обваляти котлети в панірувальних сухарях.

Розігріти на пательні олію й викласти котлети. Смажити з одного боку на повільному вогні 5-7 хвилин. Потім стільки ж з іншого боку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: