Наркотики з ванної: у Тернополі затримали групу амфетамінщиків (ФОТО)

Опубліковано:
15 Лютого, 2022

У Тернополі припинено діяльність злочинної групи, яка займалася виготовленням і збутом психотропної речовини – амфетамін. Згідно оперативної інформації, щомісяця зловмисники реалізовували близько пів кілограма небезпечного «товару», вартість якого за цінами чорного ринку перевищує 200 тисяч гривень.

Читайте також

178 пакетиків з канабісом мав при собі 21-річний бережанець
На Гусятинщині в місцевого жителя поліція вилучила два кілограми канабісу та сушене листя коноплі
У Чорткові правоохоронці затримали двох осіб з наркотиками

 За попередніми даними слідства, кілька жителів обласного центру облаштували у власних помешканнях дві підпільні нарколабораторії, у яких виготовляли амфетамін. Готову продукцію вони збували дрібними партіями в середовищі наркозалежних осіб, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області

Під час обшуків за місцями проживання зловмисників правоохоронці вилучили: готовий до реалізації амфетамін, прекурсори, що використовуються для синтезу психотропних речовин, лабораторне обладнання (холодильники, колби, мензурки тощо), реагенти, які використовувалися під час виготовлення стимуляторів.

Вилучені предмети і речовини направлено на експертизу.

Наразі двом наркоторгівцям повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Також їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі 198 тис грн кожному.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до діяльності угрупування.

Заходи з викриття і припинення протиправної діяльності поліцейські проводили спільно зі співробітниками УСБУ в області та за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

null

 

 

null

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: