Пропагандисти РПЦвУ знову опублікували фейкові новини, щоб очорнити Грецьку Церкву

Опубліковано:
14 Лютого, 2022

«Проросійські пропагандистські сторінки в Україні, схожі на проросійські “церковні” сайти в Греції, які, звісно, ​​спеціалізуються на тиражуванні неправдивих новин, зробили вульгарну дезінформацію, спотворюючи неприємні новини.

Нормальна і правдива новина така: “Священика заарештовано за 14 крадіжок у храмах”. Але московські пропагандисти “переклали” це так: “КРАДІЖКИ У 14 ХРАМАХ ЗА 20 ДНІВ УЧИНИЛИ ДВОЄ СВЯЩЕННИКІВ У ГРЕЦІЇ”, “Крадіжки в 14 храмах за 20 днів вчинили двоє священників у Греції”», – зауважує Романос.

«Метою, безумовно, є створення негативних почуттів до Греції та її Церкви у російськомовних та україномовних українців. Метою є наклеп на Грецьку Церкву, оскільки, як свідчать усі повідомлення з півночі, розкольники та нечестиві москвофіли прагнуть створити розколи всередині Греції, подібно до їх неканонічних вторгнень в Александрійський патріархат. І тут у них є “охочі”, деякі з яких особливо “активно” підтримують російські злочини в усіх сферах і насамперед у церковній…»

«Однак наступного разу, коли “грецькі” вебсайти використовуватимуть як “джерела” свої рубльових колег в інших країнах, нехай вони мають це на увазі. Бо відтепер при кожній нагоді будемо вішати їх на прищепки. Толерантності до москвофільської брехні прийшов кінець. І якщо хтось хоче заробити, нехай шукають інші шляхи. Можливо, було менш аморальним і засудженим Богом і людьми блудити своїм тілом, ніж душею… Не дивлячись на те, що деякі люди роблять і те, і інше…», — підсумував він.

Нагадаємо, нещодавно пропагандисти РПЦвУ знову опублікували фейк, назвавши розкольника «богословом Грецької Церкви».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дезінформація, #залякати, #пропаганда, #РПЦ, #фейкові новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: