На Тернопільщині правоохоронці вилучили у викладача цілий арсенал зброї (ФОТО)

14.02.2022 13:42   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Більше двох тисяч набоїв, кілька карабінів, нарізну рушниця, гранату, порох та комплектуючі частини до різних моделей зброї - усе це під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили оперативники Бучаччини в жителя Чортківського району.

Читайте також

На Тернопільщині затримали автокрадіїв з чужою іномаркою
У Тернополі п'яний водій перевозив зброю і наркотики

За словами правоохоронців, вони отримали оперативну інформацію про те, що викладач допризовної підготовки може зберігати у себе в будинку заборонені предмети. Отримавши в Бучацькій окружній прокуратурі дозвіл на проведення обшуку, поліцейські прийшли за вказаним адресом, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Інформація підтвердилася. У чоловіка дійсно знайшли зброю та набої. Були серед них і бронебійні. Житель району каже, що колекціонує боєприпаси.

Збирати усе почав ще 10 років тому. Дещо знайшов під час розкопок, дещо залишилося після Майдану. Зберігав усе в будинку та гаражі. Фахівці кажуть, що ця колекція у разі нагрівання та вибуху, могла б завдати чималої шкоди.

Усе вилучене поліцейські направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами чоловік відповідатиме у суді відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі