У Чорткові звільнені заступники міського голови і далі виконують обов’язки?

14.02.2022 10:08   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Про це написала на своїй сторінці в Фейсбуку місцева активістка Леся Садовська.

"Днями поширювала у себе на сторінці результати перевірки Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК нашої місцевої ради.
 
 
За результатами перевірки встановлено, що заступники міського голови Колісник Л.М. та Гурин В.М. при призначені на посади не пройшли спецперевірки. І тому НАЗК зобов’язало міського голову звільнити їх.
 
Рішенням сесії міської ради від 04 лютого 2021 року звільнено з посади заступника міського голови Колісник Л.М., а рішенням сесії міської ради від 08 лютого 2021 року звільнено Гурина В.М.
 
Але чомусь міський голова приховує цей факт і на сайті міської ради продовжують публікувати новини із заступниками так ніби нічого не сталось.
 
До речі, протоколу про звільнення Гуріна і досі не має на сайті, що також вважається порушенням.
 
Тобто, фактично Колісник Л.М. та Гурин В.М. і надалі продовжують виконувати свої посадові обов'язки без офіційного працевлаштування
 
Підтвердженням цього є публікації на сайті Чортківського міської ради
 
Вкотре "місцевий вождь" відчуває вседозволеність та яскраво публічно демонструє, що йому чхати на закон і він сам собі закон. І цікаво яким чином звільнені з посад помічники, тепер отримують зарплатню, бо навряд вони погодяться бути волонтерами!?
 
Поліція в нашому місті також не бачить всі порушення які відбуваються в міській раді. СБУ також "сліпі", бо вже 2,5 років справа не зрушилась з місця. Складається враження, що рука руку миє.
 
Маю надію, що на цей хоча б раз НАЗК не дасть можливості знову все порішати. Доки це все буде відбуватися в нашому місті? Коли вже ми нарешті отримаємо державу без корупціонерів та злочинців які прикриваються посадами!????
 
На мою думку потрібний максимальний розголос та недопущення знову вважати жителів громади дурнями, а всіх причетних до злочинів притягнути до відповідальності", - написала Леся Садовська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі