Тернополянин Дмитро Підручний фінішував у топ-20 і зберігає добрі шанси на завтрашню гонку

Опубліковано:
12 Лютого, 2022

Тернополянин Дмитро Підручний сьогодні знову боровся за нагороди на Олімпіаді в Пекіні. Не пощастило – у біатлонному спринті Дмитро в підсумку фінішував на 13-ій позиції, однак зберігає непогані шанси у завтрашній гонці переслідування.

Хоча навіть 13 місце – рекорд Підручного в особистих  гонках на Олімпійських іграх. У Сочі’2014 він виступив лише в індивідуальній гонці і був у шостому десятку. Через чотири роки у корейському Пхьончхані Дмитро був 21-им у спринті, і це був найкращий його результат там. 

У Пекіні він уже фінішував 18-им в індивідуальній гонці, а тепер став 13-им. Результати йдуть вгору, отож, сподіваємося, що всі зорі зійдуться завтра в гонці переслідування, старт у якій даватимуть за підсумком спринта. Трійку призерів і Дмитра розділяють лише 40 секунд, а, зважаючи на 4 вогневих рубежа, це дуже мало.

Нагадаємо, що у 2019-ому на цій дистанції Підручний виграв золоту нагороду на чемпіонаті світу, отож, очікуємо схожих подвигів від нього і завтра. Тим більше, що одночасно з Дмитром буде стартувати й інший українець – Артем Прима. Чоловіча гонка переслідування розпочнеться о 12.45, жіноча, де сподіватимемося на Юлю Джиму, – об 11.00.  

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #підручний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: