У Тернополі підліток скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння і намагався втекти

Опубліковано:
11 Лютого, 2022

Тернопільські поліцейські склали три протоколи та винесли постанову неповнолітньому хлопцю, який у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія сів за кермо і став винуватцем аварії.

Сталось це вчора, близько опівночі.

«На спецлінію 102 звернувся громадянин та повідомив, що водій автомобіля Daewoo Matiz пошкодив його транспортний засіб та поїхав з місця події. Інспектори негайно розпочали пошуки ймовірного правопорушника. Поліцейські виявили автомобіль, на який вказав заявник, на вулиці Митрополита Шептицького, на місці також перебував заявник, який своїми силами намагався втримати винуватця ДТП», — розповідають у Патрульній поліції Тернопільської області.

Під час спілкування з водієм автомобіля Daewoo, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці.

«Прилад Драгер показав результат 0,67 проміле, що майже в 3 рази перевищує допустиму норму. Окрім того, охоронці порядку з’ясували, що громадянин не мав права керувати транспортним засобом, адже йому ще не виповнилось 18 років. Поліцейські повідомили матір юнака та склали на хлопця протоколи за ч. 1 ст. 130, за ст. 124, за ст. 122-4, винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП і направили автомобіль на арештмайданчик», — додають в УПП Тернопільської області.

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: