Втратив документи і опинився на вулиці: у США знайшли чоловіка з Бучача, який зник понад 5 років тому

Опубліковано:
11 Лютого, 2022

Василь Зарівний  з Бучача безслідно зник у США у грудні 2016 року. Ще говорив із рідними перед святом Миколая і раптом одного дня його телефон перестав відповідати, не виходив хлопець на зв’язок і через соціальні мережі. Його батьки та сестра припускали, що, можливо, його затримала поліція, бо перебував у чужій країні нелегально.

Читайте також

Підліток, якого вчора шукала тернопільська поліція, повернувся додому
Правоохоронці на Тернопільщині шукають хлопчика й іноземця
Тернопільські правоохоронці розшукують крадія (ВІДЕО)

Щодня рідні чекали на звістку від нього, але спливали важкі дні, місяці та роки невідомості, а хлопець не заявляв про себе. До поліції не зверталися, боялися нашкодити йому, бо раптом свідомо переховується від правоохоронців. Про це у 2018 році писала Нова Тернопільська газета.

Про те, що земляка знайшли у Чикаго повідомив у соцмережі активіст Роман Довбенко. Як виявилося, чоловік опинився на вулиці в чужій країні, втратив документи. 

Інформацію про те, що Василь Зарівний знайшовся, підтвердила «Терену» його сестра Марія. Наразі вона не знає подробиць, адже зайнята лікуванням хворої матері. За її словами, зараз вирішується питання, яким чином доправити брата на Батьківщину.

Фото з допису Романа Довбенка. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: