Гуляйте сьогодні! На вихідних буде холодніше, але з сонцем, – синоптик про погоду на найближчі дні:

Опубліковано:
11 Лютого, 2022
Синоптик Наталка Діденко радить насолоджуватися сьогоднішнім теплом, адже вихідні в Україні будуть прохолодніші.
“Сонячну, хоча й холодну погоду, організує антициклон, який вже завтра підсунеться до України. Тому вдень 12-го лютого переважна більшість нашої території опиниться у сухій повітряній масі, а мокрий сніг пройде лише в східних областях. Найближчої ночі та завтра вранці опади – через діяльність атмосферного фронту – пройдуть у більшості областей України. Лише південна частина уникне вологої повітряної маси – там завтра сухо. А вдень згадуваний антициклон відсуне опади східніше.
Цікава поведінка вітру буде вихідними. У суботу вітер очікується північно-західним, рвучким, навіть із штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду. А в неділю вітер вгомониться, послабшає і перейде на південний напрямок”, – написала синоптикиня.
Температура також буде не високою. У ніч на неділю в більшості областей навіть передбачається 2-9 градусів морозу! Протягом дня і 12-го, і 13-го лютого потепліє лише до +2-5 градусів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: