У Тернополі на Львівській трасі зрізали і вивезли 75 здорових дерев (ФОТО, ВІДЕО)

Опубліковано:
11 Лютого, 2022
У Тернополі, поруч із Львівською трасою, відбулося підозріле «чищення» лісосмуги. Там з невідомих причин зрізали 75 здорових дерев.

 
Про це у соцмережі «Фейсбук» пише голова ГО «Сильна Галичина» Володимир Петришин.

«Вчора побачив вантажівку (на фото) котра заїжджала на територію, що належала чи належить “Зеленбуду”, яка хоч і закрита тросом з замком, але часто туди скидають сміття. Тому підійшов поцікавитись, яка ціль заїзду. Були присутні 8-10 чоловік, деякі з бензопилами,  відповіли – сухі дерева хочуть спиляти. 

Сьогодні вирішив подивитись і застав плачевну картину – зрізано понад 75 здорових дорослих дерев. Переважно береза, дуб, граб», — йдеться у його дописі.

Аби з’ясувати що там трапилось, активіст передав звернення по факту зрізаних дерев передано в Державну екологічну інспекцію Тернопільської області на ім’я головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Романа Нитки.

 У тесті йдеться про сам факт незрозумілої вирубки дорослих та здорових дерев, доповненого фото та відеоматеріалами з місця події. Керівник ГО «Сильна Галичина» також просив провести інспекцію на предмет законності даної зрізки, а в разі виявлення порушень — притягнути винних осіб до відповідальності.

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зрізали дерева, #Львівська траса, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: