На Олімпіаді представниця Тернопільщини Юліанна Туницька розташувалася за крок від десятки в санному спорті

Опубліковано:
10 Лютого, 2022

За крок від топ-10, а саме на 11-ому місці розташувалася збірна України з санного спорту на Зимових Олімпійських іграх, які тривають в Пекіні.

Сьогодні там відбувалася естафета: кожна команда виставляє по одному представнику в жіночих і чоловічих санях, а також чоловічу двійку. У жіночому розряді нашу збірну представляла кременчанка Юліанна Туницька.

Саме Юліанна стартувала за нашу команду. Потрібно відзначити, що вона свою частину дистанції подолала без суттєвих помилок, і першою серед усіх учасниць, які до того виходили на старт. Отож, передала естафету на лідируючій позиції.

Однак інші представники нашої збірної виступили вкрай невдало: Антон Дукач взагалі перекинувся, а двійка припустилася кількох суттєвих збавлень швидкості. У сумі помилки вилялися в понад 5 секунд відставання. За таких умов, претендувати на високе місце вже не було можливості, і Україна фінішувала на 11-му місці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #тернопіль, #тернопільські новини, #Туницька
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: