Потрібна допомога: через коронавірус тернополянка захворіла на важку недугу

10.02.2022 09:33   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
20-річна Тетяна Франківська з Тернопільщини спершу захворіла на COVID-19, згодом лікарі діагностували у дівчини лімфому 3 ступеня головного мозку.

Читайте також

Історія тернополянки, яка не покладаючи рук бореться за здоров’я сина
Історія тернополянки, життя якої змінила хвороба донечки

Відтоді у дівчини та її родини розпочалася боротьба з раком. 

"Почалось все з covid 19,в квітні 2021 року. Потім запалення легень, ну а після лімфома... Ми в травні того ж року зробили 6 хіміотерапій в місті Тернопіль.І Слава Господу все ніби закінчилось,але після 2-х місяців, нарешті вже щасливого життя, стався рецидив... І все по новій:неврологія,онкологія,знову covid,купа аналізів і обстежень,і от,ми в інституті нейрохірургії ім.акад.Ромоданова з якимось новоутворенням... Біопсія...І в результаті знову лімфома,тільки вже в голові", - написала Галина Франкіська, мама дівчини.

Рідні знову в розпачі, далі нерозуміння і розгубленість...

"Не передати словами наш стан з Танечкою. Та дякувати Богу,за нас беруться лікарі в інституті онкології ім.Ломоносова,і прогнози дуже добрі,та на це потрібні величезні кошти!В нас нема вже сили,ми тільки вилікували нашу донечку,як це горе знову повернулося до нашої родини.Просимо підтримати нас,зрозуміти,що ми залишились не одні. Розповідайте про нас,діліться інформацією,можливо хтось матиме бажання і можливість допомогти нам,ми будемо щиро вдячні Вам", - відзначила Галина Франківська. 

Щоб допомогти Тетяні побороти хворобу, можна переказати гроші на картку матері:

4149 4993 8562 0081


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі