«Об’їзну просто «вбили», возять через міст, а він на ладан дихає»: у Монастириськах вантажівки знищують відремонтовану дорогу (відео)

Опубліковано:
10 Лютого, 2022
У місті Монастириська, що на Тернопільщині, вантажівки знищили об’їзну, і відтепер їздять центром міста, руйнуючи щойно відремонтовану дорогу. 

Читайте також

У Монастириськах похилилася головна ялинка
Болото «по вуха»: в мережі показали жахливий стан центральної вулиці містечка Монастириська
 
Про це у мережі Фейсбук розповіла місцева жителька, активістка Ірина Ванат.

“Така вантажівка ,яка перевозить камінь через Монастириська важить біля 60 тонн. Дорогу об’їзну просто “вбили”., а тепер возять через “фільварки”, де міст і так на ладан дихає та через центр нашого міста.. Просимо депутатів Монастириської ОТГ навести порядок по цьому питанні! Відео не повне. Люди є дуже невдоволені тим, що на цих перевізників ніщо не впливає, ні прохання, ні протоколи, ні штрафи. Це вам останнє “китайське ” поперелження.,наведіть порядок там де ви порозбивали дороги ,ями в коліна, своїми постійними перегрузами!!!”, – відзначила Ірина Ванат. 

 

У вівторок, 8 лютого, під час чергового засідання сесії, деякі депутати відстояли питання заборони в’їзду вантажівок через центр міста. 

“Дякуємо депутатам Монастириської ОТГ – Вірі Гнатишин, Галині Морозюк, які вчора на черговій сесії відстояли інтереси, саме нашої громади, а не бізнесові інтереси деяких депутатів. Хочеться нагадати тій категорії депутатів, які мають вже не перші прояви та ознаки хронічного безпам’ятства, обіцяючи служити, працювати в інтересах громади, а не тим, кому це вигідно та зручно, – наголосила Ірина Ванат. – Деякі депутати-бізнесмени, сидячи в сесійній залі, часто плутають особисту вигоду і панібратство,”ти мені я тобі”  і стають на захист тих, хто своїми діями приносить шкоду, саме тим, хто за них голосував, саме тим, дякуючи кому вони там знаходяться. Наведіть порядок на об’їздній дорозі, засипте ями, наведіть порядок з перегрузом, почніть з себе і тоді все стане на свої місця, майте повагу до людей”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #монастириська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: