“СтендапТе” на “Тернопіль1”: стартують зйомки першого у нашому регіоні стендап-шоу

09.02.2022 19:07   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віталій Іванченко

Вперше у Тернополі та навіть західному регіоні України. Телеканал “Тернопіль1” створює шоу, яке безсумнівно змусить глядачів усміхнутись і полюбити український гумор. Йдеться про розважальний проєкт “СтендапТе”. Він об’єднає успішних коміків із різних куточків країни, які поділяться найсмішнішими жартами.Серед них Таня Фіалка, стендапом дівчина займається рік і успішно руйнує стереотипи, що жінки і гумор – речі несумісні.

У кожному випуску шоу свої монологи показуватимуть троє коміків. А відбуватиметься це під час реальних концертів із повним залом глядачів. Локація проведення дійства – Тернопільський театр актора і ляльки. Авторкою шоу є дівчина, яка  4 рік займається стендапом. Це  режисерка і ведуча – Христя Чайка. Назву для програми придумала вона – “СтендапТе”. Вона розповіла, що в сезоні планують випустити 12 випусків. Тривалість однієї програми — приблизно 25 хвилин.

Перша зйомка розважального шоу стартує 10 лютого. Цього дня веселити глядачів своїми жартами будуть коміки із Львова, Хмельницького, Києва і Чернівців. Продюсер телеканалу Тарас Савчук зазначив, серед тернопільської молоді є попит на подібні проєкти, тому “Тернопіль1” буде  втілювати  грандіозні задуми у життя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі