«Залишила себе на треку»: кременецька санкарка Юліанна Туницька вдало виступила на Олімпіаді

Опубліковано:
9 Лютого, 2022

Учора на Олімпіаді завершилися дводенні хмагання у жіночих санках. Кременчанці Юліанні Туницькій, яка у 18 років дебютувала на Іграх, лише кілька десятих секунди забракло, щоб показати гросмейстерський результат у елітній 20-ці.

Наша спорсменка продемонструвала один з найкращих за поки не довгу дорослу кар’єру результат – 21 місце. Лише дещиці їй не вистачило, щоб потрапити до топ-20 і фінальної спроби. До речі, третя спроба (дві перші відбулися у понеділок) Юліанни на Іграх вийшла найшвидшою, і вона піднялася на одну сходинку в підсумковому. Тепер наша спорстменка візьме участь у командній естафеті, яку заплановано на 10 лютого.

Туницька емоційно відреагувала на свій виступ. 18-річна санкарка задоволена своїм дебютом на Олімпіаді, але визнала: рівень дорослих та юнацьких змагань, де вона виступала перед цим, суттєво відрізняються:

“Ще під емоціями, не вистачає сил. Три заїзди проїхала стабільно добре. Нешвидко, але добре. Зробила все, що в моїх силах. Щаслива, оскільки в цих трьох заїздах залишила себе повністю на треку. Всім задоволена і дуже щаслива, що закінчила свої особисті змагання саме так, щоб потім без докору сумлінь. На Юнацьких Іграх зовсім інший рівень. Була на [юнацькому] чемпіонаті Європи, де посіла четверте місце, і після цього поїхала на чемпіонат світу. Усі два заїзди проїхала супер, але відчувався рівень, адже юніорський, дорослий турніри і Олімпіада – на дорослому дуже високий рівень. Звичайно, є куди рости, передусім у технічному плані. Оскільки вся Україна та світ бачили: три заїзди – стабільно, рівно. Лідери падали, але у таблиці знаходяться вище, ніж ми. Тож є над чим працювати у плані техніки та іншого”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #санки, #тернопіль, #тернопільські новини, #Туницька
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: