Тернополянин Дмитро Підручний фінішував у двадцятці кращих на Олімпіаді

08.02.2022 14:12   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Сьогодні на Олімпіаді в Пекіні відбулася індивідуальна гонка з біатлону на 20 км серед чоловіків. У ній виступив тернополянин Дмитро Підручний.

Читайте також

Хто з Тернопільщини поїде на Олімпіаду в Пекін?
Дмитро Підручний вперше в сезоні фінішував у топ-10 гонки Кубка світу
Тернопільському біатлоністу Дмитру Підручному — 30! Топ-5 найкращих гонок чемпіона

Треба сказати, що довга індивідуальна гонка з чотирма вогневими рубежами і хвилиною штрафу за промах, не є улюбленою для Дмитра. Однак олімпійські змагання пропускати не варто, а тому, очевидно, тернополянин у ній стартував.

І, треба сказати, що після першого вогневого рубежа, на якому Дмитро закрив усі мішені, він був у числі претендентів на нагороду, йшов у трійці. Та, на жаль, на кожному з подальших рубежів Дмитро "заробив" по хвилині штрафу і у підсумку фінішував 18-им.

Цей виступ все одно вийшов найкращим в індивідуальних гонках протягом кар’єри Дмитра на Олімпіадах, чемпіонатах світу і етапах Кубка світу. Отож, з оптимізмом очікуємо наступних біатлонних стартів, які заплановані на п’ятницю-неділю. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі