Пліснява і сморід: жителі одного з найгірших будинків у Тернополі живуть в нестерпних умовах (ВІДЕО)

Опубліковано:
8 Лютого, 2022

Пліснява на стінах та нестерпний запах. Мешканці 88-го будинку на проспекті Степана Бандери показали журналістам умови, в яких їм доводиться жити. Кажуть, роками не можуть добитися ремонту приміщень, хоч пачками пишуть заяви у ПП “Східний масив”.

Оскільки допомога звідти не приходить – всередині мінімальний ремонт роблять самотужки. А от ззовні – все тріскає і валиться, вода навіть капає на голови, нарікають люди. Найбільша проблема з ванною і туалетами, причому на усіх поверхах. Мешканці показують – на стінах – жахливий грибок. З ПП “Східний масив” працівники приїжджали і навіть штукатурили частину зіпсованої стіни на одному з поверхів, та це не допомогло.

За свій кошт на третьому поверсі мешканці оновили туалет, та кажуть, не мають стільки грошей, аби відремонтувати все. Показують зразок поданих заяв в компанію управління будинком. І хоч зверталися в підприємство не раз, результату досі немає. У приватному підприємстві “Східний масив” пояснили що стоїть на заваді розв’язання проблеми.

Детальніше у сюжеті від телеканалу Т1.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нестерпні умови, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #старий будинок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: